De har konferencelokaler på første sal

27 januar 2013
admin
image

Rygtet siger at det spøger på et eller andet lokalt kursuscenter. Det siges at et mindre kursuscenter i Køge havde haft flere utilfredse kunder. Gæsterne hævder, at det spørger under deres ophold på kursuscenteret. Især i kursuscenterets konferencelokaler skulle der åbenbart findes adskillige spøgelser eller genfærd. Ejeren af dette sted udtaler, at det er en gammel gård. Stedet vil således aldrig kunne sige sig fri for spøgelser eller genfærd. Kursister havde oplevet de enkelte spøgelser på ret forskellige tidspunkter. Nogle gæster havde pludselig følt vind i et aflukket værelse. Andre gæster havde derimod oplevet, at strømmen svigter, samtidig med at en skikkelse bevæger sig målrettet rundt i konferencelokalerne. Dette er nu begyndt at gå ud over nogle af kunderne på det aldrende kursuscenter. Nogle mener, det må være den blå enke, som er begyndt at spøge siger en historie ekspert. Den lille blå enke er en ellers ret kendt person på kursuscenteret. Hun levede for over 200 år siden, samt hun gik kun i grønt tøj. Præcist hvorfor hun er begyndt at spøge, vidste de imidlertid slet ikke. Det samme gør sig gældende for et bestemt af alle de andre spøgelser: en hund ved navnet Richard, som var død for cirka 200 år siden. Ejeren af kursuscenteret forsøger nu at udnytte omtalen som reklamefremstød. I konferencelokalerne hænger der flere ældre billeder af den blå enke. I nogle af konferencelokalerne hænger der ydermere gamle lanterner fra engang i 1800-tallet. I nærheden af receptionen stod der endvidere en opsigtsvækkende skulptur, som forestiller den blå enke. Alle receptionisterne synes, at figuren er hyggelig, samt nogle af dem påstår, at figuren synes god til at lytte til dem. De havde imidlertid ikke selv set eller bemærket nogle spøgelser.

En masse forskellige videnskabsmænd er slet ikke enige i overhovedet, at det spørger i konferencelokalerne. Eller for den sags skyld på nogle helt andre områder. ”Der findes ingen beviser for, at den blå enke på noget tidspunkt fandtes. Eller for den tilfældes skyld, at hun skulle spøge på stedet, siger en adspurgt forsker ved DTU, ”Disse konferencelokaler er gamle, og folk vil opleve kulde samt korte strømafbrydelser som følge af en ret dårlig stand. Ideen omkring at det spørger i konferencelokalerne synes ret latterlig. Ligegyldig om man tror på at der findes spøgelser i konferencelokaler eller ej, så er alt dette begyndt at lokke nye kunder til kursuscenteret. Det glæder lederen. ”Vi er selvfølgelig meget glade for kunder, som har ønske om at ville møde os samt opleve stedets spøgelser. Nogle kunder dropper desværre kursuscenteret som følge af spøgelserne. Vi synes, det er uhyggeligt, og jeg ønsker slet ikke at være på stedet mere”, udtaler en af de tidligere gæster. Flere gæster havde udtalt et eller andet lignende.

Ejeren af kursuscenteret forsikrer, at alt er sikkert. ”Vi havde aldrig nogensinde oplevet, at nogle gæster er kommet til skade i konferencelokalerne eller for den sags skyld på andre steder overhovedet. Samtlige af stedets mange værelser er ydermere udstyret med eget minibar, badekar samt TRÅDLØST INTERNET, udtaler lederen. Centeret består desuden af mere end 64 skønne værelser samt 3 konferencelokaler. Derudover er der ydermere en restaurant, som har ”Richards favorit” samt Den lille blå enkes hakkebøf på deres menukort. En eller anden clairvoyant giver lederen ret i, at samtlig af spøgelserne er helt fredelige. ”Visse folk vil imidlertid stadig blive skræmt ved mødet med en af dem, især hvis personen slet ikke synes vant til at møde spøgelser og genfærd, siger clairvoyanten. Det er til gengæld svært at sige noget om, om disse spøgelser egentlig er ægte eller ej. Det eneste, som kan nævnes med vished er, at lederen havde gjort en hel masse forskelligt for at tiltrække flere spøgelseinteresserede til kursuscenteret. Der er ydermere tale omkring at skifte navnet til ”Konferencelokalerne med den blå enke”. Fremtiden må nu afsløre, om kursuscenteret vil få nyt navn fremover.