Derfor er It outsourcing en god ide

27 februar 2013
admin
image

Min storesøster ejer en virksomhed sammen med en kompagnon, der nu var gået hen og blevet temmlig stor. Dette betyder desuden, at alle de ansatte forholdsvis ofte har brug for noget it support. De påtænker derfor, om virksomheden bør ansætte en ny medarbejder, der skal yde it support overfor de øvrige medarbejdere. På den anden siden, overvejer de desuden, om virksomheden eventuel bør tegne en fast kontrakt med hensyn til it outsourcing. Min viden om alle fordelene ved it outsourcing sammenlignet med intern it support var temmelig begrænset. Derimod ved min kæreste, rene, ret meget om dette, da Rene tidligere har arbejdet med netop it support. Vores bror har fortalt vores søster, at han vil adspørge sin kæreste, rene,, om Rene kunne lokkes til at rådgive vores søster lidt. Min søster har søgt efter oplysninger online på internettet. Han fandt naturligvis også mange forskellige virksomheder, der tilbyder flere forskellige typer it support. Beklageligvis fandt han så ufattelig mange oplysninger, at han endte med at blive endnu mere forvirret. Formålet med hendes søgning er nemlig at oparbejde en lidt større viden for alle fordelene samt alle ulemperne ved it outsourcing. Min kæreste, rene, sagde heldigvis ja selvfølgelig til at vejlede vores søster en smule.

Jeg aner ikke, grunden til at han var med ude at spise. Faktum var dog, at min kæreste samt brormand lige var ankommet derhjemme bagefter en meget lækker middag sammen med vores søster samt hendes kompagnon. Det meste af denne aften snakkede de tre arbejde. Hvis de tre ikke snakkede om it outsourcing, snakkede de om it support. Til min egen forundring, er det faktisk en ret interessant samtale. Jeg lærer en del om, det en virksomhed bør tænke på, når de står og påtænker at indgå en fast kontrakt med hensyn til it outsourcing. Vores bror lære også meget om forskellige typer it support. Jeg lærer specilet meget om alle fordelene samt alle ulemperne med hensynt til en egen it support funktion i forhold til en ekstern it support. Jeg var virkelig forundret over, hvor interessant it outsourcing er.

Hvis min kæreste inden dagens middag havde forsøgt at fortælle mig om it outsourcing, var jeg desværre ret sikker om, at han hurtigt ville have skiftet taleemne. Hvis vores bror tænker noget mere over alt dette, så har han  nok altid tænke, at min søde kærestes fagområde var lidt kedelig. Vores bror var flov over at erkende det, men nu tænker han til gengæld, at den mening nok skyldtes min personlig uvidenhed. Vores bror har bestemt sig for, at han fremover vil stille nogle flere arbejdsrelaterede spørgmål til min hjælpsomme kæreste arbejde. På den ene side for at kunne forstørre min egen personlige horisont, samt på den anden side for at kunne udvise lidt mere interesse for ham samt mandens profession. Vores bror ved jo udmærket, hvor vigtigt det var for mig, at Rene udviser bare lidt interesse for mig samt mit interesser. Konklusionen må blive, at vores søsters behov for at lære mere om it outsourcing samt flere forskellige typer it support har gjort mig til en lidt sødere og bedre kæreste for Rene. Vores bror overvejede faktisk, om han skal fortælle sin kæreste om hans nye tanker. Vores bror vil jo gerne fortælle ham, at han nu erkender, at han på netop det her punkt helt klart kan oppe mig. Derudover vidste  han, at Rene såmænd bare vil le af det. Rene ved jo udmærket, at vores bror konstant kommer rendende til ham, når han pludselig selv har behov for lidt it support. På en måde kunne man nok sige, at de to har indgået en usynlig kontrakt om it outsourcing. Det positive var imidlertid, at vores bror ikke skulle betale for min it support.