Din gamle bil er stadig penge værd hos autogenbrug

27 august 2020 Silje Hansen

Har du en ældre bil, der ikke kan komme igennem syn, som er blevet skadet eller som blot har stået længe uden plader og rustet igennem? Det er langt fra alle biler, som kan betale sig at blive ved med at reparere på eller som kan anvendes til markræs. Derfor kommer der på et tidspunkt en skillevej, hvor du skal overveje om din bil kan sælges eller om den skal skrottes.

Selvom din bil skal skrottes kan den stadig godt være penge værd. Du kan i dag få udbetalt en skrotpræmie for din gamle bil. Det kan dog kun ske, hvis du aflevere din bil hos en miljøgodkendt autoophugger eller autogenbrug. Det skyldes, at der stilles særlige krav fra bilproducenterne om, hvordan bilerne skal genbruges eller nedbrydes, så der er omtanke for miljøet. 

Hvad skal der til for at få udbetalt skrotpræmien?

Hvis du skal skrotte din bil, er det vigtigt at være opmærksom på om bilen lever op til de få krav der er stillet. Her er en af betingelserne at bilen har været forsikret med den lovpligtige ansvarsforsikring senest da den havde plader på. Derudover skal det være en bil, hvor man maksimalt må sidde op til 9 personer inkl. føreren i bilen. Den må heller ikke veje over 3.500 kg.

Hvis du kan sætte kryds i ovenstående felter, er du allerede godt på vej til at kunne få udbetalt skrotpræmien for din gamle bil. 

Her finder du Nordsjællandst største miljøgodkendte autogenbrug

Er du fra Nordsjælland eller omegn, og leder efter en miljøgodkendt autoophugger, der kan udbetale en skrotpræmie for din gamle bil, er det værd at undersøge markedet. Her kan vi måske hjælpe dig godt på vej, da vi har fundet Nordsjællands største og bedste autogenbrug i følge kunderne. Her kan du få hjælp til at få skrottet din bil. Besøg dem her hos http://www.kroghsautogenbrug.dk/.

Flere Nyheder