Få flotte vægge med en professionel maler

01 maj 2019 Astrid Pedersen
Få flotte vægge med en professionel maler

Skal hjemmet friskes op – for eksempel som afslutning på en gennemgribende renovering, eller som begyndelsen på et nyt liv i en nyindkøbt bolig? Så bør du overlade malerarbejdet til en professionel og dygtig maler. Der er ingen grund til, at du selv skal stå for besværet, når en kompetent håndværker kan slippe langt bedre afsted med udførelsen af denne slidsomme opgave – og oven i købet opnå et resultat, du vil blive langt gladere for i længden.

Hvorfor skal jeg lade min bolig male af en professionel maler?

Det er klart, at hvis det eneste, der skal gøres, er at påføre lidt maling i hist og her – så kan du sagtens selv klare opgaven. Men du vil sikkert hurtigt opdage, at der skal mere til. Malingen på væggene kan være falmet eller misfarvet af røg eller os for madlavning, og matcher måske slet ikke den rest maling, du havde gemt til formålet. Tapetet kan være slidt og bulet, måske endda på vej ned – og pudset inden unde kan være i virkelig dårlig stand, hvilket du vil finde ud af så snart du begynder at pille det gamle tapet ned.

En professionel maler vil hurtigt kunne vurdere dine vægge og lofters tilstand, og på baggrund heraf fastslå, hvilken behandling som tjener dem bedst. Gammelt, usundt puds skal muligvis fjernes og erstattes med nyt. En væg, som har tendens til at slå revner – hvilket vil slå igennem i pudset – kan have glæde af filt eller væv, som – såfremt det er opsat korrekt, vil kunne holde sammen på pudset, så overfladen bliver fin og jævn. Og måske er det nødvendigt med en fuldspartling, hvilket du under alle omstændigheder bør overlade til en erfaren maler at udføre.

Hvis du ønsker det bedste og smukkeste resultat, kan du finde en dygtig og faglært håndværker på Malerkanonen.dk

Flere Nyheder