Få hjælp til de nye gardiner hos din lokale gardinbus

26 juli 2020 Astrid Pedersen

Selv gardiner fremstillet af stof i høj kvalitet kan ikke undgå at blive slidt med tiden. Mange gange daglig trækken gardiner til og fra samt mange timers sol lys hver eneste dag gør sit for at bidrage til slitagen. Vasker du samtidig gardinerne hyppigt vil de nok blive rene – men vask i vaskemaskinen slider også på stoffet.

Farverne på et gardin vil uvægerligt falme, og gardinet vil blive slidt i kanterne. På et tidspunkt er udskiftning af boligens gardiner uundgåelig. Og så kan det godt betale sig at opsøge professionel hjælp hos en erfaren gardinmand.

Kan jeg ikke bare selv fremstille mine nye gardiner?

Måske tænker du at det er spild af penge at betale en professionel fagperson for at forsyne dit hjem med nye gardiner. Men her skal du tænke på at det at købe nye gardiner ikke kan sammenlignes med eksempelvis at købe nye møbler. Et gardin skal passe 100% til det vindue eller til den glasdør det skal dække.

Dette betyder at du skal være utroligt nøjagtig når du optager mål til dine nye gardiner. En enkelt lille fejltagelse kan få det færdige resultat til at tage sig kikset ud – og så er alt dit arbejde spildt. Der ud over kan det være rigtig svært at vælge det rette stof hvis du skal købe det i en butik. Du har ikke en jordisk chance for at vurdere stoffets påvirkning af lys indfaldet i det pågældende rum når du står i butikken. Og du kan ikke vurdere om gardinerne passer til dit øvrige decor.

Derfor er det en god idé at kontakte din lokale gardinbus. Du kan altid ringe til Gardinbus.nu og få besøg af gardinbussen plus en dygtig gardinmand som medbringer gardinprøver til dit hjem. Gardinbus.nu sørger for opmåling, fremstilling og ophængning af dine nye gardiner. Læs mere på Gardinbus.nu

Flere Nyheder