Få hjælp til dine tænder hos din lokale tandlæge på Amager

04 juni 2020 Astrid Pedersen

Et årligt – eller faktisk allerhelst halv årligt – tandlæge besøg er en essentiel del af en fornuftig mund hygiejne. Ved et tandlæge besøg har tandlægen mulighed for at opdage eventuelle ansatser til eksempelvis parodontose eller karies, og således iværksætte en forebyggende behandlings plan.

Ved samme lejlighed vil klinikkens tandplejer eller klinik assistent sørge for at dine tænder bliver renset for plak og tandsten, så emaljen bliver flot og skinnende og risikoen for bakterie angreb minimeres. Der er faktisk ingen undskyldning for ikke at besøge tandlægen!

Din tandlæge på Amager hedder Tandlæge Henrik Budtz

Hvis du er bosiddende på Amager og leder efter en dygtig og kompetent tandlæge, kan du med fordel vælge Tandlæge Henrik Budtz. Tandlæge Henrik Budtz driver tandlæge praksis fra sin central beliggende klinik i nærheden af krydset mellem Englandsvej og Amagerbrogade.

Hos Tandlæge Henrik Budtz er du garanteret en tandlæge behandling i høj kvalitet uanset om du skal have udført en bro eller en krone, have foretaget en rodbehandling, eller blot besøger klinikken med henblik på dit årlige eller halv årlige tand eftersyn med tilhørende rensning af tænder og af tandkød. Tandlæge Henrik Budtz udfører de mest almindelige tandlæge behandlinger så som reparation af huller med plastfyldninger, forebyggende parodontose behandling med dybderens af tænder og af tandlommer, tilvirkning og tilpasning af kunstige tandkroner og broer, rodbehandling og fjernelse af visdomstænder.

Der ud over udføres diverse kosmetiske behandlinger så som tandretning, blegning af tænder og opbygning af fortænder efter tandskade. Som patient vil du altid blive informeret om prisen på – og varigheden af – en behandling forud for dennes påbegyndelse. Og har du ikke midlerne til at finansiere behandlingen i rede kontanter, kan der altid findes en fornuftig afdrags ordning.

Du kan læse mere om Tandlæge Henrik Budtz og booke tid til en behandling i klinikken på tandlaege-amager.dk

Flere Nyheder