Få lavet en overdækket terrasse

25 februar 2020 Lotte Hindsberg
Få lavet en overdækket terrasse

Uanset om du allerede har en terrasse eller overvejer at få bygget en, bør du overveje at få den helt eller delvis overdækket. Ved at få din terrasse overdækket, får du langt mere glæde af den. Du kan sidde ude på tidspunkter, hvor vejret måske ikke er helt så godt, du kan have tøj til tørre og selvom det regner er det stadig muligt at have gang i grillen. Selvom du måske stadig skal spise indendørs. På varme sommerdage yder den også skygge eller man kan tage en madres ud og sove i det fri. Mulighederne er mange. Du kan finde masser af ideer og inspiration her https://www.kun-terrasser.dk/overdaekket-traeterrasse.

Få gode råd af din tømrer

En af fordelene ved at få en tømrer til at bygge din overdækkede terrasse er, at du er sikker på at den bliver bygget korrekt og med den rigtige form for træ. Det har også den fordel, at du er sikker på at overdækket er lavet med det korrekte antal piller, der passer til det materiale du har valgt taget skal laves i. Samtidig kan tømreren også råde dig til, hvor den skal ligge også så den passer til huset. Den kan nemlig hurtig blive for stor, så du har terrasse med hus og ikke et hus med et overdækket terrasse. Den store erfaring tømreren har, kan også med fordel bruges til måske at lægge terrassen et helt andet sted end op ad huset. En overdækket terrasse et helt andet sted i haven, åbner op for helt nye muligheder. 

Husk også at få at vide hvordan du bedst kan vedligeholde terrassen. Ved at vedligeholde den øger du levetiden og den vil holde i længere tid. Start sæsonen med at fjerne evt. grønne alger, der måske ikke ødelægger terrassen, men er grimt og så er det glat at gå på.

Flere Nyheder