Find bordlamper til din stue online og spar tid og penge

16 juni 2018
Astrid Pedersen
Find bordlamper til din stue online og spar tid og penge

Skal du bruge godt arbejdslys, som giver et overblik over rummet – for eksempel i hobbyrummet, i vaskekælderen eller i garagen – er jævnt og ensartet ovenlys fra en loftlampe at foretrække. Ønsker du, at din belysning skal være et art statement, findes der designerlamper – især gulvlamper – som opfylder dette formål til perfektion. Væglamper egner sig især til belysning i entreen og til trappeopgangen eller andre smalle passager. Men ønsker du at skabe hygge og en varm og velkommende atmosfære i din stue, er bordlampen det oplagte valg.

Bordlamper som hyggespredere i stuen

Når du indretter med bordlamper, får du ikke alene et hyggeligt og diffust lys. Du får også fleksibiliteten i at kunne placere de små, handy lamper, lige hvor du ønsker dem – den ene dag kan der stå en bordlampe på en hylde i reolen, den næste dag på sofabordet, dagen efter i vindueskarmen osv. Dette gør det en del nemmere at rykke rundt på stuen, da bordlampen ikke sidder fastgjort i loftet eller på væggen. Og uanset hvor du vælger at placere dine bordlamper, vil de skabe små, hyggelige øer af varmt og blødt lys, som gør atmosfæren intim og hyggelig på én og samme tid.

Find de perfekte bordlamper til dine formål online

Uanset om du er på udkig efter bordlamper, som kan sprede hygge i dine stuer, eller om du skal bruge bordlamper, som er egnede til arbejds- eller læsebrug, kan du finde den perfekte bordlampe på andlight.dk. Andlight.dk fører et bredt udvalg af lamper af alle typer i sit sortiment, og fører samtidig udelukkende produdkter fra de mest velansete producenter på markedet, herunder Tonone, Trizo21, Vasanthi, Verner Panton, Ferm Living, Flos, FontanaArte, Foscarini, Frama, David Trubridge, decode, Design by Us, XoLiving, Yamagiwa, Zoolight, Parachilna, Paulmann, IQlight, ISP, Jake Dyson, Karman, Kartell, Lampe Gras og Le Klint.