Find Danmarks smukkeste kursuslokaler og konferencecenter

06 april 2020 Astrid Pedersen
Find Danmarks smukkeste kursuslokaler og konferencecenter

Leder du efter et kursus og konference center med en central beliggenhed – og må omgivelserne gerne være lidt lækre og luksuriøse? Så bør du tjekke det historiske og idylliske Sandbjerg Gods, som er beliggende tæt på Sønderborg og i skønne omgivelser tæt på skov og strand.

Hvorfor skal jeg vælge Sandbjerg Gods til min næste konference?

Sandbjerg Gods er måske nok det kursus og konference center i Danmark som har den smukkeste beliggenhed i kombination med de mest vel udrustede konference rum og mødelokaler. Hos Sandbjerg Gods finder du lokaler i alle tænkelige typer, udformninger og størrelser – fra mindre gruppe møderum til auditorier med plads til mange mennesker.

Sandbjerg Gods tilbyder desuden overnatning for dine kursister eller konference deltagere i et af de 74 til godset hørende hotel værelser, på hvilke de 105 sengepladser er fordelt. Der ud over tilbyder Sandbjerg Gods forplejning efter dit ønske. Og så indbyder de smukke og naturskønne omgivelser til vandreture og afslapning, lige som de historiske bygninger byder på et væld af muligheder for afslapning og hygge.

Hvilke typer konference rum finder jeg på Sandbjerg Gods?

Som kursus og konferencecenter i Sønderborg byder Sandbjerg Gods på mange forskellige muligheder for afholdelse af seminarer, kurser, work shops og større konferencer. Godset, som er under Aarhus Universitets administration, anvendtes før i tiden fortrinsvis til kurser og forelæsninger i akademisk regi, men bliver den dag i dag anvendt af såvel erhvervs livet som af kursus virksomheder uden for universitetet.

De forskellige lokaler har varierende kapacitet alt afhængig af stole og bordes opstilling, og kan således rumme alt fra 8 til 140 personer. Og så finder du kun det mest moderne AV udstyr i lokalerne så som DVD afspiller, overhead og multimedie projektor med tilhørende lærred, mikrofoner og højttaler anlæg, samt selvfølgelig gratis wifi med høj båndbredde.

Du kan læse mere på sandbjerg.dk/da

Flere Nyheder