Find den bedste børnehave med adgang til naturen

23 oktober 2019 Astrid Pedersen
Find den bedste børnehave med adgang til naturen

Alle forældre ønsker det bedste for deres barn. De fleste er også udmærket godt klar over, at nogle af de vigtigste år i forhold til et barns udvikling hen imod et helstøbt menneske, er førskole årene – det vil sige fra det første og til det sjette leveår.

I den periode går udviklingen af krop, hjerne og de sensoriske, motoriske og kognitive evner lynende stærkt. Barnet skal på én og samme tid tilegne sig et sprog, lære en masse bevægelser, og udvikle en forståelse af sin omverden og for de mennsker, som omgiver det.

Derfor er det vigtigt, at barnet hver eneste dag stimuleres på den rigtige måde, især når det handler om det sansemotoriske og det kreative. Og derfor bør du se efter en daginstitution, som kan tilføre barnet disse stimuli til hverdag.

Valg af børnehave i Humlebæk

Bor du og din familie i det smukke og naturskønne Nordsjælland, er du sikkert på udkig efter en daginstitution, som gør brug af områdets dejlige terræn og vidtstrakte skov arealer. Naturen er nemlig den største og vigtigste læremester, især for de helt små.

Når børn får lov at udfolde sig i naturen, får de udfordring for alle sanser – og får samtidig bevæget sig. Især bevægelse er et vigtigt element i børns opvækst. For megen passiv underholdning og inaktivitet foran diverse skærme kan føre til hæmning i barnets udvikling, så at det vil halte efter sine jævnaldrene når det kommer i den skole søgende alder.

Leder du således efter en børnehave i Humlebæk, som kan tilbyde såvel god socialisering som en musisk pædagogisk tilgang og fri leg under åben himmel, kan du med fordel aflægge Kvistgård Private Børnehus en visit. Her vil du blive mødt af fagligt dygtigt personale og glade børn fra 0 – 6 år.

Du kan finde mere information på kvistgaardbornehus.dk

Flere Nyheder