Find en kompetent autoriseret elektriker i Toftlund

03 august 2020 Silje Hansen

En elektriker i dag er et beskyttet titel i Danmark. Det betyder blandt andet, at man skal have sin faglige baggrund med sin, før man kan arbejde som elektriker. Det kræver, at du har gennemført en uddannelse som elektriker, hvorefter du skal søge om at få en autorisation hos tilsynsmyndighederne efterfølgende, for at må udføre arbejde for virksomheder. Denne autorisation skal løbende fornyes hvert andet år. Det skyldes, at man i dag sætter høje krav og standarder for en elektrikers kunnen og viden. 

Samtidig med at der er visse opgaver, som kun må udføres en autoriseret elektriker. Hvis ikke det bliver udført af en autoriseret elektriker, vil det blive betragtet som en ulovlig installation. Det kan dermed være svære at sælge sin bolig, samt hvis der opstår en ulykke eller brand pga. el-arbejdet, vil du ikke kunne forvente at få erstatning eller dækning fra dit forsikringsselskab.

Sådan vælger du den rette autoriseret elektriker

Når du skal vælge en autoriseret elektriker, kan det være en fordel at vælge en elektriker, der har specialiseret sig til den opgave, som du skal have hjælp til. Her bør du overveje om det en elektriker, der primært arbejde med industri og erhverv, eller om det er en elektriker, der primært løser opgaver for private.

Her kan du enten forhøre dig rundt blandt venner, familiemedlemmer eller kollegaer, for at se om der er nogle, der har haft gode erfaringer med en bestemt elektriker. Det er oftest en god garant, da de selv har fået løst en lignende opgave.

Hvilken elektriker skal du vælge i Toftlund?

Er du på jagt efter en elektriker i Toftlund eller omegn, kan vi anbefale dig at kontakte Rolskov El, som har eksisteret siden 1995. Her kan du forvente en sublim service og en fagmand, der sætter en ære i sit håndværk. Besøg dem her hos https://rolskov.dk/.

Flere Nyheder