Find et boligselskab i Nordjylland

25 februar 2020 Lotte Hindsberg
Find et boligselskab i Nordjylland

At finde en ny lejelejlighed er sjældent nemt, især hvis man ønsker at bo i en af det større byer. Samtidig er lejelejligheder i storbyerne ofte dyre. Derfor kan det være en god ide at undersøge markedet i andre dele af landet. Ofte vil man kunne finde boliger, der ikke bare er bedre, større, men også billigere. Et godt sted at kigge nærmere på er boligselskaber i Nordjylland. Ofte vil man kunne spare et sted imellem 5-8000 kr om måneden, ved en almindelig standardbolig til en familie på 4.

Bedre service i provinsen

Mange af kommunerne i provinsen er klar over, at der skal noget ekstra til for at tiltrække borgere til deres kommuner. Derfor yder de også en hel anden service, end det er muligt at få i storbyerne. 

Ofte vil der være bedre skoler og en bedre normering i pasningstilbudene. Samtidig vil der også ofte være lavet aftaler med de omkringliggende virksomheder, så det er nemmere at finde et nyt job, hvis en familie ønsker at flytte og er nød til at finde et nyt job. Det er iøvrigt en dobbelteffekt. Samarbejdet betyder også, at det er nemmere for virksomheder at flytte til større og billigere grunde, da de har nemmere ved at tiltrække kvalificeret arbejdskraft.

Det lokale handelsliv

Der er ikke noget så trist som en by, hvor der ikke er nogle butikker og al indkøb skal forekomme i store centre, der er bygget som en stor industripark. Derfor bakkes der også fra kommunerne op omkring et aktivt handelsliv, som er med til at bringe liv til byen. Det samme gør sig gældende omkring fritidsaktiviteter. Ofte er der et bredt og godt tilbud af aktivteter, både til børn og voksne i kommunen. 

Det er derfor værd at kigge på boligselskaber i andre områder end storbyerne, hvis man har planer om at flytte.

Flere Nyheder