Find Tom Dixon designer pendler online

20 december 2019 Astrid Pedersen
Find Tom Dixon designer pendler online

Hvis du er en stor fan af tidløst og elegant decor, og gerne bruger ressourcer på at indrette dit hjem efter en stram stilistisk model, har du heltsikkert en veludviklet æstetisk sans. Mennesker, som er visuelt orienteret, elsker at omgive sig med smukke genstande, herunder designer møbler og fashionabel brugskunst.

Du kommer dog ikke langt med din indretning, hvis du ikke samtidig sørger for, at belysningen er optimal. Den rette lyssætning fra vel designede lamper kan skabe magi og få dine designer møbler til at fremtræde fra deres absolut allerbedste sider. Dårlig belysning gør nærmest det modsatte – så gør dig selv den tjeneste ikke at spare på lamperne i dit hjem!

Tom Dixon Copper Shade pendler – varmt og blødt lys i alle rum

Hvis du leder efter lamper, som i sig selv er utroligt smukke og som samtidig spreder den rette stemning i form af glødende og levende lys, går du aldrig galt i byen med Tom Dixon. Tom Dixon, som er selvlært designer, står bag den eksklusive Copper Shade serie, som består af de smukkeste og mest dekorative pendler du kan finde.

De retro inspirerede pendler er forsynet med skærme som er udformet i henholdsvis globe og ellipsoide form, og fremstillet af materialerne kobber og det syntetiske materiale polykarbonat, som især er kendt for sin sublime optiske karakteristik. Den spejlblanke og skinnende overflade med kobber på indersiden og polykarbonat på ydersiden reflekterer på én og samme tid rummet og det blide lys fra lyskilden fra dennes usynlige placering inde i skærmen.

De smukke Copper Shade pendler fås i flere størrelser, hvilket gør dem velegnet som dekorativ belysning i hyggekrogen såvel som over spisebordet eller i sofa hjørnet.

Find Tom Dixon Copper Shade pendler online

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan købe de smukke Tom Dixon Copper Shade pendler, kan du med fordel lægge vejen forbi andlight.dk

Flere Nyheder