Find truck til salg eller leje online

20 maj 2020 Astrid Pedersen

Ejer du, eller er du ansvarlig for driften af, en virksomhed med et stort lager eller en omfattende produktion? Så har du helt sikkert brug for en vognpark bestående af diverse køretøjer, som kan være behjælpelige i forbindelse med gods håndtering og transport.

Det er vigtigt for virksomheden, at denne vognflåde er funktionel og virksom. Det kan påvirke arbejds flowet i virksomheden på længere sigt, hvis blot én gaffeltruck står af og ikke erstattes af en ny. Derfor bør du altid sikre sig, at du har kontakt til en leverandør af gaffeltruck og andet nyttigt maskinel, som kan hjælpe dig i nødens stund.

Find din gaffeltruck hos ProTruck A/S

Hvis du pludselig står og mangler en eller flere gaffeltrucks, vil dine medarbejdere ikke kunne udføre deres arbejde ordentligt. Dette vil gå ud over produktiviteten, og i sidste ende afspejle sig i firmaets bundlinje. Der er dog hurtig hjælp at hente, skulle du stå og mangle en gaffeltruck eller andet maskinel til din virksomhed.

ProTruck A/S er et dansk firma med særligt speciale inden for salg og udlejning af nye såvel som bruge gaffeltrucks i høj kvalitet. Hos ProTruck A/S vil du med sikkerhed kunne finde netop den gaffeltruck, du står og mangler.

Skulle du være i bekneb for andre køretøjer eller redskaber, kan du hos ProTruck A/S også finde terminal trækkere, terminal traktorer, container trucks, sidelæssere, lifte, fejemaskiner og gulvvaskere. ProTruck A/S forhandler og udlejer maskinel og køretøjer af mærkerne Hyster, MOL, JCB lifte, Carer, Dulevo, Bulmor og Utilev – alle producenter, som borger for den solide kvalitet og den høje standard. Og så er de dygtige og engagerede medarbejdere hos ProTruck A/S meget obs på dine behov, hvilket betyder, at de altid søger at finde en løsning, som passer dig.

Du kan læse mere om gaffeltruck til salg eller leje på https://www.protruck.dk/ 

Flere Nyheder