Fotograf snakker om Memory Stick PRO Duo

11 august 2013
admin
image

Som en professionel foredragsholder er mit diasshow vigtigt. Undertegnede opbevarer altid hele mit show på et smart Memory Stick PRO Duo. Det skyldes jo at undertegnede tidligere havde købt et fint kamera som brugte Memory Stick PRO Duo. Da kameraet så gik helt i stykker så havde jeg jo så et Memory Stick PRO Duo til overs, som jeg jo så benyttede til sådan at gemme mine filer på. Lidt ligesom et USB kort, men mindre. I dag elsker undertegnede mit Memory Stick PRO Duo som konstant fungerer perfekt, samt kan sættes ind i næsten alle computere. På den måde så kan jeg jo ganske hurtigt selv vise hele mit slideshow, uden at bære rundt på sådan en stor pc. Men undertegnede lærte dog at et Memory Stick PRO Duo ikke lige altid er tilstrækkeligt.

Til et stort foredrag på en ny handelsskole, havde undertegnede igen udelukkende medbragt mit Memory Stick PRO Duo med mig til skolen. Jeg vidste at det også virkede på næsten alle computere, samt så frem til sådan at kunne tale til de mange unge. Men da jeg kom frem til foredragssalen, så lå mit kære Memory Stick PRO Duo ikke i min egen lomme som det plejer. Så jeg rodede hele min egen jakke igennem, uden held. Så jeg fortalte diskret til klassens lærer hvordan jeg muligvis havde tabt mit Memory Stick PRO Duo. Men jeg tænkte jo at det kunne være smuttet ud af selve min lomme, dengang undertegnede skulle betale for noget morgenmad i deres kantine. Så jeg løber derhen samt kigger efter et Memory Stick PRO Duo på deres gulv. Der var jo slet ikke noget kort. Så jeg spurgte damen i deres kantine om hun lige havde set et Memory Stick PRO Duo. Men hun fortalte at sådan en mand vist tog sådan en lille ting med, hen til kontoret. Undertegnede spurtede så hen til deres kontor samt forhørte så om de jo lige havde fået et Memory Stick PRO Duo. Damen smilte samt forærede mig så lige det Memory Stick PRO Duo, jeg havde midstet. Hefter så kunne jeg tilslutte mit godt Memory Stick PRO Duo til computeren i foredragssalen, samt begynde hele mit foredrag for selve deres klasse.

Men den oplevelse sad nu i mig. Jeg opdagede lige pludselig hvor meget at mit Memory Stick PRO Duo jo betød. For hvis nu jeg ikke havde fundet kortet, jamen så kunne jeg jo slet ikke holde hele mit foredrag for dem. Undertegnede havde brug for et backup af mit kære Memory Stick PRO Duo. Jeg skaffede derfor 2 nye Memory Stick PRO Duo som også fik det samme diasshow. Lykkeligvis så er Memory Stick PRO Duo ikke specielt kastbare, så det var jo også en ganske billig garanti. Bagefter sørgede jeg jo for sådan at mine Memory Stick PRO Duo var forskellige steder. Så hvis nu hele min egen jakke blev væk, så havde jeg jo stadig et ekstra Memory Stick PRO Duo. Undertegende har ikke lige siden haft nogle besværligheder med sådan at miste mit Memory Stick PRO Duo.