Guide: Her kan du købe PTFE tape til professionel brug

27 august 2020 Cecilie Mortensen

Hvad er PTFE tape?

PTFE tape er en populær type af tape, som man i dag anvender i flere forskellige brancher til professionel brug. Det er en tape, som er særlig modstandsdygtig overfor varme og kulde, hvorfor man kan bruge det både indendørs og udendørs. Vi ser blandt andet at PTFE tape er noget som vi særligt anvender, for at samle forskellige rørledninger, som typisk bliver overophedet. Hvis ikke du anvender en PTFE tape, kan du opleve at en anden type af tape vil smelte eller brænde op.

Derfor kan PTFE tape holde til høj varme

En af de grunde til PTFE tape kan holde til den høje varme af op til 260 grader, skyldes at den er belagt med teflon. Teflon kender du måske allerede fra køkkenet fra vores gryder og pander, som netop også er belagt med dette materiale. Det er med til at gøre at PTFE tape kan holde til at samle forskellige elementer som f.eks. rørledninger. Det er til gengæld ikke en type af tape, som vi vil anbefale at bruge i stedet for gaffatape, men til samling af elementer der skal kunne tåle høj varme og kulde.

Her kan du købe PTFE af høj kvalitet

Hvis du leder efter PTFE tape er det klar bedst at finde hos en professionel udbyder, som er specialiseret i produktet til professionel brug. Der er nemlig flere steder, hvor du kan købe denne type af tape, men der er stor forskel i kvaliteten af tapen. Skal du derfor udføre en professionel opgave eller samle nogle vigtige rørledninger anbefaler vi, at du køber den hos den rette leverandør af PTFE tape. 

Her har vi undersøgt markedet for at finde en leverandør som er specialiseret i PTFE tape. Det betyder, at du kan købe den bedste PTFE tape til konkurrencedygtige priser. Køb det her hos Borkelectronic.dk

Flere Nyheder