Gulvsliber til alt i Egå!

11 marts 2019 Anders Lundtang Hansen
Gulvsliber til alt i Egå!

Nej, vi mener dog ikke, at gulvsliberen i Egå også lige står for at tage opvasken og hjælpe med selvangivelsen for dig.

Vi mener sådan set bare, at han sørger for at hjælpe dig med alle de gulvafslibningsopgaver, du måtte stå med i Egå eller omegn.

I denne skønne del af Danmark har man nemlig også boliger, huse og andet, der kan trænge til en omgang gulvafslibning, selvom de ikke bliver benyttet så tit.

For bare fordi, man ikke fysisk bruger gulvet til andet end måske at opbevare ting på, så kan gulvet godt falme i farven, få orme i sig eller endda gå i råd, hvis man ikke beskytter det – og det afhænger sådan det også af, at man husker at slibe det. Gerne ofte. 

I private hjem, restauranter, caféer, institutioner og lignende bliver gulve jo nærmest dagligt benyttet, så dem husker man selvfølgelig at bestille en gulvafslibning til, men hvad med de områder, man måske ikke så tit har tanke på?

Her tænker vi på sådan noget som sommerhuse, haveskure, legeskure, skunkrum og loftkamre. 

Man kan let komme til at glemme de lokaler og hele huse, fordi man ikke er der så tit, og når man endelig er der, er det for at udføre ét formål eller slappe af, hvorfor man måske ikke lige tænker på vedligeholdelse.

Men dette aspekt skal man altså ikke overse, så hvis du ejer noget af ovennævnte eller noget andet lignende med trægulve i Egå eller et andet sted i Danmark, så er det med at få en gulvafsliber ud og kigge på gulvet og bedømme, om det er tid til en gulvafslibning.

Selvom hvis det ikke er på tide, kan man på stedet aftale en anden periode på året, hvor gulvafsliberen kan kigge forbi, fordi vedkommende måske kan bedømme, hvornår der så muligvis er brug for at slibe gulvene ned i de bemeldte områder.

Flere Nyheder