Her er vores nye hosting

28 februar 2013
admin
image

Min kusine ved, at vi konstant vil udvikle noget nyt og banebrydende teknik. Jeg forstod imidlertid slet ikke, grunden til at folk udviklede en ting, som folk giver flere forskellige navne. Lad os som eksempel tale om begrebet hosting. Eftersom min kusine går rundt med ideen om at starte en webshop, ledte hun på internettet for på den måde at kunne få lidt viden. Dette skal nævnes, at min kusine langtfra ved ret meget om teknik. Min kusine synes selv, at hun er nogenlunde med. Jeg faldt ret tilfældigt på begrebet hosting, og hun fandt ud af, hvad begrebet faktisk betyder. Min kusine føler mig enormt ret teknisk, og hun var ret henrykt af mig selv. Hendes stolthed forsvandt dog ret snart igen, da hun faldt på begrebet cloud hosting.

Min kusine havde siddet i indtil mange koncentrede timer, hvor hun prøvede på helt at finde nøjagtig ud af den konkrete forskel imellem cloud hosting samt normal hosting. Jeg vidste ikke, hvorvidt det bare er hende, men hun kan simpelthen slet ikke forstå alt dette. Jeg forstod ikke, grunden til at folk vælger at udvikle et eller andet, som de benævner nogle til tider ret forskellige ting. Min kusine har imidlertid en ubegrundet mistanke om, at der måske et sted i verden må sidde en klog lille mand, som gnider sine små fede hænder samt griner højt på grund af alle de tosser som mig, som forvirret prøver at kunne finde præcist  ud af, præcist hvad cloud hosting i grunden er. Jeg fatter ikke, hvorledes folk må have solgt tanken til at starte med? Jeg forestiller mig, at den storgrinende lille man må have været til et møde, på hvilket manden må have sagt, at hans virksomhed kan tilbyde cloud hosting. Da de fremmødte har spurgt, hvad den præcise forskel egentlig va på dette samt sædvanlig hosting, har han sandsynligvis kigget på  dem hver især med et Aner du seriøst slet ikke dette” dræber blik. Hvorefter de alle sandsynligvis blot må have accepteret, at der eksisterer forskellige navne for eksempelvis hosting, da de fremmødte ikke ville virke som værende uvidende. For mig svare alt dette til, hvis folk kalder en spade for eksempelvis en grav-i-jord-ske. To ting, som er det samme, og som der kan det samme, men som alligevel har to forskellige navne.

Da min kusine efterhånden havde stirret mig ret blind på cloud hosting, bliver hun pludselig lidt nervøs. Jeg bliver nervøs for, hvorvidt der findes en essentiel forskel imellem hosting samt cloud hosting, som hun eventuelt kunne have misset. Tænk nu såfremt normal hosting faktisk er bedre, og hun begår en kæmpe og uoprettelig fejl ved at vælge den ene i stedet for det andet. Som tidligere sagt, er hun jo langtfra vildt erfaren med teknik. Det skulle således ikke undre hende, såfremt der virkelige er en betydningsfuld forskel på de to, som hun fuldstændig har misset. Grebet af panik, kontakter hun min gode ven, Søren. Jeg spørger ham, hvorvidt hun bør købe cloud hosting. Jeg spurgte ydermere, hvorvidt han kan forklare hende, hvad den store forskel egentlig er imellem dette samt hosting. Her efter en måske lidt vag udredning samt nogle tekniske udtryk, som hun aldrig har hørt tidligere, rådede han hende til at købe normal hosting. Lidt stædig som hun altid har været, sidder hun mig atter foran computeren, da hun bare vil finde en løsning på dette forvirrende cloud hosting mysterium. Min kusine sad det meste af denne nat, så i dag er hun heldigvis blevet klogere omkring flere mega tekniske ting. Beklageligvis fik hun dog aldrig løst hendes mysterium med cloud hosting. Da klokken blev 03.05, vælger hun således at skrive en email til den her hjemmeside med teknisk-support for at stille  spørgsmålet om cloud hosting. Jeg glædede mig til at kunne læse deres uddybende svar.