Hosting på webhoteller

20 januar 2013
admin
image

Som forsanger i mit eget rockband, havde jeg selv i lang tid gået med ideen om at få en website til vores seje rockband. Et godt sted hvor alle fans kunne læse mere om bandet, og lytte til vores fede musik. Jeg havde flere gange selv droppet ideen, fordi jeg selv godt ved hvor store mængder en hjemmeside kan koste os at bygge en website. Indtil jeg læste tilfældigt en dag om hjemmesider. man kan bygge sin helt egen website, og kun skulle finansiere for hosting.Der var endda it support med, hvis jeg havde spørgsmål omkring min website. Jeg er langtfra den kæmpe tekniske nørd, alligevel bagefter at researche en smule angående hvorledes man bygger en sej website, fik jeg selv alligevel interesse til at forsøge. Jeg fik købt et passende domænenavn i samarbejde med en hostingside, og vi gik sammen i gang , nu med vores website. mit hosting har i forvejen installeret et hjemmesidesystem således at jeg snildt kunne skabe en website, selv hvis jeg ikke kunne kaldes IT-ekspert. Jeg lavede alle de forskellige undersider. En underside hvorpå alt vores musik skulle være. En underside med kontaktinfo. Foruden det kunne jeg vælge imellem en række af pæne baggrunde og farver via hostingsprogrammet. Jeg kunne ligevis linket til nogle Musik videoer med vores band. Jeg var meget stolt af det færdige resultat. Samt ganske uden at bruge it support.

Efterfølgende startede hjemmesiden at drille. Undersiderne var nu utroligt langsommelige om at åbne sig. Nogle gang kunne de slet ikke engang loade. Og nogle tilfælde blev siderne overhoved ikke åbnet rigtigt. Jeg var nu ikke sikre på om hvorvidt det var hosting eller vores egen side der nu var noget helt forkert omkring. Jeg mailede af den grund it supporten. De forklarede os at hostingens system var opdateret og at vi havde lavet hjemmesiden inde i deres forældede system, som ikke længere fungerede korrekt. It supportens smarteste bud var nu at gå igang med at bygge hjemmesiden komplet påny fra scratch, med denne gang bruge deres helt nye system. Jeg klagede os på grund af at hostingens system var opdateret helt uden at vi modtog noget af infomation. It supporten udtalte at de allerede havde fremsendt beskeder ud om det nye system. Jeg havde ikke fået nogen meddelelse, derudover vi havde en hel del spørgsmål angående systemet og måtte konstant kontakte til vores it support hver eneste tilfælde der var ting vi ikke kunne forstå. Derimod var supporten ganske skrappe til at forklare hvordan vi burde gøre i stedet.

Jeg fik i sidste ende lavet en helt ny website indeni deres helt nye system. Jeg oplevede ikke bare en eneste gang at vores helt nye hostingsprogram havde problemer. Programmet tog os blot længere tid at forstå. Takket være it supportens hjælp kunne vi dog skabe en website der endda nu var flottere og hurtigere end den gamle side. Samt nu ved de andre hvorledes vi opdatere hjemmesiden. Så førnævnte stadigt er nemt for alle os at tilføje noget ny infomation, såvel som helt nye videoer, uden brug af it support. Jeg har ligeledes også kunne følge med i ting som hvor store mængder besøgende vi har på hjemmesiden, via vores hosting. Den viser at vi har haft adskillige besøgende hver eneste dag, lige siden den splinternye side rigtigt kom i gang på internettet. Enkelte havde endda mailet til os, om vi ikke snart rejser ud til dem og giver en koncert. Jeg ønsker selvsagt anbefale alle der står og mangler en website at de blot bør springe ud i det og forsøge. Hosting koster ikke nær så meget som man tror.