Hvor kan man få terapi i Århus

01 april 2013
admin
image

Lige siden min gamle nabo han flyttede ind har jeg faktisk haft behov for terapi i Århus. Ja det lyder jo måske tosset, men manden var årsagen til at jeg faktisk måtte få terapi i Århus vedrørende konflikt håndtering. Og det hele begyndte da min gamle nabo Claus han flyttede ind ved siden af. Han virkede venlig nok, alligevel efter bare et par ugers tid opstod der stridigheder om mit store egetræ i min have. Nogle af mine grene gik jo helt ind i hans baghave, så Claus mente at det ikke var til at klare. Vi havde et stort skænderi om sagen. For jeg mente at det var helt sindsygt at regne med at jeg sådan bare skulle beskære hele mit kære egetræ for ham.

Jeg har aldrig helt været godt til håndtering af konflikter, og dette kunne ses i denne situation. Og efter KUN 10 minutters tid så stod vi jo og skreg højt af hinanden. Og det endte med at min kone så måtte tage mig med hende ind i huset. Hun sagde at jeg havde behov for den allerbedste terapi i Århus, for at kunne udvilke hele min konflikt håndtering. Jeg fik dog ikke lige gjort noget ved denne sag.

Ca. 4 ugers tid efter, så snakkede jeg med min “kære” gamle nabo igen. Og denne gang så har hans lille køter skidt i hele min lille forhave flere gange. Dette resulterede så i endnu en meget skidt konflikt håndtering, og at vi sluttede skam også med at skændes højlydt om egetræet igen. Så Claus og jeg var ganske bestemt ikke ligefrem gode kammerater. For vi kunne jo ikke se på hinanden uden at skulle skændes om et eller andet. Og min kære kone insisterede også stadig på at jeg faktisk burde søge terapi i Århus.

Da Claus en dag begyndte at klippe nogle store grene af mit kære egetræ, fik jeg altså virkelig nok. Så jeg indsamlede faktisk alle de hundelorte som jeg kunne finde, og spredte dem alle ud på hele min nabos dørmåtte. Men med min elendige konflikt håndtering, kunne jeg jo godt se hvordan at et eller andet nok var gået helt galt. Så jeg snakkede med ham, og vi blev til sidst enige om begge to at søge terapi i Århus. Jeg fandt en ganske god herre som tilbød speciel terapi i Århus, men fokus på netop konflikt håndtering. Her havde vi både samtaler sammen med Claus, og hver for sig. Efter bare 5 samtaler så begyndte vi ganske langsomt at åbne os op, og fortælle om os selv. Da fandt vi også ganske hurtigt ud af hvorfor vores konflikt håndtering nu var så dårlig. Det viste sig faktisk via vores gode terapi i Århus, at Claus og jeg havde en masse ting til fælles. Og at vores elendige håndtering af konflikter havde bund i dårlige oplevelser tidligere i vores liv.

Efter bare 4 måneders tid var Den kære Claus og jeg faktisk blevet gode venner. Vores terapi i Århus havde gjort en masse for os rent personligt. For jeg var nemlig nu blevet bedre til selve konflikt håndtering. Da vi snakkede om dette, kunne jeg jo også godt selv se hvorfor Min nabo gerne ville fjerne grenene fra hans baghave. Så jeg endte med selv at skulle beskære egetræet, så det nu blev meget pænere at skulle se på. Og Min nabo lovede også at holde hans hund helt væk fra min have, og også samle samtlige af dens hundelorte op.

Jeg vil meget gerne sige tak til vores helt utrolige terapi i Århus, for hele min udvikling med konflikt håndtering. For jeg har fået en meget bedre indre ro, og jeg er ikke bitter mere. Men de gode værktøjer som jeg har fået, så er jeg jo en den bedre til håndtering af konflikter. Og det samme gælder jo også for min ven Claus. Vi er også begyndt sådan at snakke en masse sammen, og vi har også et godt venskab. Det kan godt være en god ide sådan at lytte til til sin kære kone, sådan til tider.