Jeg anbefaler denne tatovør

10 juli 2013
admin
image

Jeg har i lang tid haft en drøm om at jeg ville få en tatovering. Undertegnedes store fascination af denne form for kunt begyndte allerede tilbage i undertegnedes unge dage, da jeg så min far blev tatoveret. Hans flotte motiver fascinerede undertegnede. Tatovørende har skabt personlige motiver som tit har et flot lille citat under motivet. Jeg vidste at jeg ville finde en dygtig tatovør når jeg selv blev gammel nok, jeg ved dog ikke helt hvad jeg ville have foreviget på kroppen, men jeg vidste at motivet måtte havde en  betydning for undertegnede. Årene gik hutigt og da jeg fyldte 18 år var tiden inde til at jeg skulle have en tatovering. Men sjovt nok blev jeg meget urolig og jeg ved pludselig ikke hvorvidt jeg overhovedet har lyst til at skulle få lavet en tatovering. Undertegnedes far sagde til undertegnede at jeg skal være helt sikker på hvad for en motiv jeg ville have samt hvor på kroppen den skulle sidde inden jeg kastede mig ud i sådan noget.

Jeg tænkte  meget over hvad for et motiv jeg ønskede mig helt indtil jeg fyldte 21 år. Jeg ville have en unik tatovering, langtfra blot en kedelig tegning som ikke have nogen betydning for mig. Pludselig en dag hvor jeg så min bror sidde og tegne ved jeg, at min bror måtte skabe det unikke motiv, som en dygtig tatovør skulle skabe et sted på min krop. Han var en meget dygtig kunstner, min bror gik straks i gang med at ville lave et meget unikt motiv til undertegnede.  Han endte tilsidst med et meget unikt stamtræ som var temmelig levende at se på, man kan få øje på alle de flotte små penselstrøj samt skygger. Jeg begyndte at tvivle på, hvorvidt en tatovør ville kunne genskabe denne smukke motiv lige så unikt såfremt motivet blev lavet helt om til en slags tatovering.

Jeg har endelig fundet helt  ud af hvilken tatovering jeg ville have. Mit nye opgave var, at skulle opspore landetes bedste tatovør. Jeg vidste at det ville tage lang tid, men jeg ville have  at min tatovering måtte være perfekt. Jeg talte med alle mine gode kammerater, som også har fået lavet tatoveringer, de var alle sammen glade for deres egen tatovør plus deres resultater var formidable. Jeg valgte at jeg ville tage forbi de forskellige tatovører for at kunne tage sådan en lille samtale sammen med dem alle. De virkede alle sammen meget dygtige, plus der var ikke nogen tvivl om, at de var rigtig dygtige til at skulle lave tatoveringer. Men alligevel var der et eller andet som holdt undertegnede meget tilbage. Jeg har en underlig følelse af, at jeg ikke har fundet den rette person endnu og jeg fortsatte min søgen efter den perfekte tatovør.

Dengang da jeg trådte ind til en helt tilfældig tatovør, føler jeg mig med det samme tilpas. Denne mand har de fedeste billeder af tatoveringer hængende på væggen. Hans billeder var meget sigende og han går meget højt op i altid at lave originale tatoveringer. Faktisk har  denne her tatovør ikke skabt 2 af de præcist samme motiver før, det nægtede han simpelthen at skulle gøre. Jeg ved med det samme at det var denne her dygtige mand som  skal skabe min brors motiv et sted på min krop. Jeg var så heldig at han har tid til at kunne behandle undertegnede med det samme. Han og jeg blev hurtigt enige om, at det flotte stamtræ skal placeres midt på ryggen. Det gjorde langtfra lige så ondt at få en tatovering, som jeg altid har regnet med at det ville. Mit endelige udslag var fabelagtig. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg ville bruge denne tatovør en anden gang, såfremt jeg skulle have sådan en  ny tatovering.