Lad din murer i Ringkøbing hjælpe med din tilbygning

18 december 2019 Astrid Pedersen
Lad din murer i Ringkøbing hjælpe med din tilbygning

Måske forbinder du mestendels begrebet murer med den person, som lægger mursten eller opsætter beton elementer, når der skal bygges nye huse. Men faktisk er murerens arbejde langt mere mangfoldigt – og murere løser også mange opgaver for private.

Hvornår har jeg brug for en murer?

Faktisk er der mange situationer, som vedrører din bolig, i hvilke en murer er virkelig god at have ved hånden. Hvis du ønsker at få sat nye fliser eller klinker på væggene i dit køkken eller i dit badeværelser, og de helst skal sidde lige – og blive siddende i mange år – er det en god idé at få en murer på opgaven.

Din murer kan også hjælpe dig, hvis du skal have støbt et nyt beton eller cement gulv i kælderen. Og er fugerne i facaden på dit hus gået hen og blevet slidt og grimme at se på, eller smuldrer skallerne på murstenene, vil en murer også kunne være behjælpelig. Mureren vil vurdere, om dit hus er bedst tjent med en gennemgående reparation af de ødelagte fuger og mursten, eller om en vandskuring er den rette løsning. Du vil således være garanteret et holdbart og smukt resultat af murerarbejdet, som vil blive udført med et sikkert og professionelt håndelag.

Mureren kan faktisk også være behjælpelig, hvis du har brug for assistance i forbindelse med planlægning af byggeprojekter. Skal du for eksempel have opført en ny carport som tilbygning til dit hus, vil en murer kunne fungere som sparring partner og rådgiver når det handler om design, valg af materialer samt konstruktion og praktisk udførelse. På den måde kan du være sikker på, at alt er gennemtænkt fra begyndelsen, således at carporten bliver både køn og funktionel, og overholder gældende regler og standarder.

Du kan finde din murer i Ringkøbing hos Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. på bjarneorts.dk

 

Flere Nyheder