Lad en autoriseret elektriker eller el installatør hjælp med dit el arbejde

19 juli 2020 Astrid Pedersen

Når du skal bygge om eller til din bolig vil der med overvejende sandsynlighed være elektriker arbejde involveret i projektet. Skal der eksempelvis trækkes nye kabler til den nye tilbygning er det vigtigt at du får en elektriker på sagen. Dette vil nemlig betyder at der skal rodes med de faste elektriske installationer – her under hfi relæet – i boligen. Og dette arbejde har du hverken kvalifikationer eller lov til at foretage.

Hvorfor må jeg ikke selv udføre elektriker arbejde i min egen bolig?

Måske føler du dig fint i stand til selv at udføre arbejdet med de elektriske installationer i dit hus eller i din lejlighed. Men elektricitet er ikke noget at spøge med. Du kan komme til at forårsage ulykker af enorme omfang hvis du selv fusker med de faste elektriske installationer.

Det er før set at klamphugger arbejde har ført til kortslutninger og overgang i systemerne som har givet sagesløse beboere livsfarlige elektriske stød via husholdnings apparater eller hårde hvidevarer. Du kan også komme til at starte en brand i de elektriske installationer som via ledningerne lynhurtigt kan brede sig i et etage byggeri.

Skulle situationen træffe sig så lykkeligt at ingen levende væsner kommer til skade på grund af dine fiksfakserier hænger du stadig på regningen for de materielle skader. Det er nemlig meget lidt sandsynligt at dit forsikringsselskab vil dække skaderne når elektriker arbejdet ikke var udført af en autoriseret el installatør eller elektriker.

Hvor finder jeg en dygtig elektriker i Nordjylland?

Leder du efter en kompetent autoriseret el installatør eller elektriker i Hjørring, Hirtshals eller Aalborg kan du med fordel vælge Erik Lytzen A/S. Erik Lytzen A/S kan hjælpe dig med alle typer elektriker arbejde i private hjem og sørge for at din løsning bliver tidssvarende og fremtids sikret. Du kan læse mere på http://www.lytzen.dk/ 

Flere Nyheder