Min erfaring med micro SD kort

14 april 2013
admin
image

Da hvor jeg købte mit eget nye digitalkamera, så fulgte der jo sådan et sd kort med. Sælgeren, som solgte dette kamera til mig han, så forsikrede mig om, at det netop passede til mit eget kamera. Og han forklarede mig, hvorledes jeg skulle indsætte kortet. Men altså han viste mig det ikke. Og det undrede jeg mig jo faktisk en smule over dengang jeg forlod forretningen. Men altså undertegnede tænkte jo ikke videre over det. Jeg gik ud fra, at han nu godt vidste hvilket sd kort som nu var det korrekte, også selvom jeg selv mente, at mit kamera nu skulle have et smart micro sd kort.

Da jeg kom hjem så skyndte jeg mig, selv at sætte mit eget digitalkamera i opladeren og så pakke selve sd kortet helt ud. Jeg kunne nærmest ikke vente med, at kunne komme rigtig ud og tage billeder. Det var jo sådan en smuk forårsdag. Alle blomstrerne var jo begyndt sådan at dukke frem nede fra jorden, samt solen den skinnede. Da hvor jeg nu skulle komme mit sd kort i mit kamera viste det sig, at jeg havde haft helt ret i min mistanke. For mit nye flotte digitalkamera skulle bruge sådan et micro sd kort. Jeg blev så frustreret over hvordan, at manden ikke selv hvad haft noget forstand på, hvilket sd kort som der ville passe rigtigt til mit eget digitalkamera. Og klokken var jo uheldigvis blevet alt for mange til, at jeg kunne nå helt tilbage til selve butikken. Jeg måtte så vente allerede til den kommende morgen.

Jeg havde jo ikke gemt min kviterring. Manden havde jo forsikret mig helt om, at mit eget kamera ikke skulle bruge et lille micro sd kort. Og han fortalte mig, meget overbevisende, at denne slags digitalkamera jo kun bruger almindelige sd kort. Men jeg begik jo den store fejl, at jeg troede på ham. Jeg hoppede hurtigt i mit tøj om morgenen efter, og var så klar til sådan, at snakke med manden i forretningen. Med mit digitalkamera samt sd kort i tasken så skyndte jeg mig jo ned. Jeg så at der var sådan et lille skilt henne ved deres micro sd kort hvor der stod “ikke flere i butikken”. Jeg blev rasende. For nu var jeg pludselig klar over, hvorfor at han så havde solgt det almindelige sd kort. Han havde jo slet og ret været så udspekuleret, sådan at bilde mig helt ind, at mit eget nye digitalkamera ikke skulle benytte sådan et micro sd kort, fordi de var helt udsolgt.

Jeg gik lige ind til selve manden, for at konfrontere ham. Jeg forklarede ham, at mit digitalkamera skulle benytte sådan et micro sd kort, at han dagen forinden havde sagt forkert til mig, og så havde solgte sådan et forkert sd kort til mig. Jeg forklarede ham så, at jeg godt var helt klar over hvordan, at han helt bevidst har lavet denne fejl, fordi deres micro sd kort var helt udsolgt. Sælgeren stod og kiggede på mig uden, at reagere på nogle af de forskellige ting som jeg fortalte til ham. Pludselig så spørger han efter min kvittering. Jeg fortæller ham så, at jeg så har mistet den. ”Jeg kan jo ikke lige gøre noget, hvis nu du ikke lige sådan kan bevise, at du selv købte hele dit sd kort hernede” siger han. “men du kan da vel godt huske mig. Jeg var her jo så sent som i går. Jeg var overbevist om, at dette kamera skulle bruge et lille micro sd kort, men hvor du så sagde nej” svarede jeg så. Jeg måtte faktisk forlade butikken uden, at få mine penge igen eller bare det hele rigtige micro sf kort. Det er den dårligste service som jeg nogensinde faktisk har fået. Jeg vil ikke anbefale folk sådan at købe sd kort inde i hans butik. Så langt fllere bare købe det online.