Min veninde og jeg deles om en kashmir cardigan

12 maj 2013
admin
image

Det er blevet meget populært sådan at smyge sin krop sådan i i sådan en rigtig dejlig kashmir cardigan. Og dette eftertragtede stof er lækkert sådan at have på. Det passer jo til sådan en hver anledning og så kan det også væres af næsten alle kropstyper. Den skrappe modeekspert Ved navn Sofie, forudser at selve cardiganen jo vil blive det helt store trend i dette år. For som hun også selv siger, så kan sådan en rigtig smuk kashmir cardigan altid gøre et outfit komplet. Jeg møder Sofie på hendes arbejdsplads. Og her der er hun så i sving med også at style sådan en model i netop den flotteste cardigan. Man kan også se på netop det flotte stykke tøj at det også er skabt til at blive båret af en rigtig dame. For denne kashmir cardigan fremhæver de smukke kvindelige former på de helt korrekte måder. Så når jeg kigger på modellen så kan jeg også se, at hun føler sig rigtig dejligt tilpas med denne virkelig smukke cardigan. Dette møde sammen med Sofie og modellen har faktisk allerede nu givet mig lyst til også selv at købe endnu en kashmir cardigan.

Sofie tager os med hende ind i det store lokale hvor de så har alt dette tøj til hele dagens styling. Det er som selv at være helt død og kommet ind i cardigan himlen. For der er kashmir cardigans i næsten alle former og mønstrer. De milde rosa farvede fanger allerførste mit eget øje. Jeg bliver helt draget af denne vidunderlige cardigan med perlebroderi lavet på begge skuldre. Sofie kigger så på mig. Jeg tror også selv at hun har opdaget denne kærlighed opstå imellem undertegnede og kashmir cardiganen. Hun smiler jo nemlig og siger så ”Du må jo gerne prøve den. Det er også sådan en af mine favoritter”. Undertegnede skynder mig sådan at tage min gamle cardigan af. Måske så er jeg også en smule for ivrig efter selv at få denne sarte rosa farvede kashmir cardigan på mig, men lige i det øjeblik så er jeg fuldstændig ligeglad med hvad som de andre folk nu tænker omkring mig. Jeg må jo bare selv få den cardigan på. Den passer jo perfekt. Jeg er helt vild med alle perlebroderierne som smukt også ligger på mine skuldre og bare pynter fint. Undertegnede ved jo med det vuns hvordan jeg bare må købe denne unikke kashmir cardigan. Jeg spørger jo Sofie hvad som de nu lige koster. Men uden bare at blinke siger hun blot “Altså det skal du slet ikke tænke på. Du beholder den bare”. Undertegnede bliver helt stum. Jeg ved jo godt at jeg sikkert ikke lige kan tage sådan imod sådan en cardigan der helt sikkert også er så dyr fra en søde dame som at jeg kun lige selv har mødt. Men altså Sofie insisterer, og så bliver man jo til slut nødt til at skulle acceptere, tænker jeg så.

Jeg beholder jo naturligvis min helt nye kashmir cardigan på under hele mit eget interview sammen med Sofie der fortæller mig lidt omkring disse unikke former for forskellige cardigans som at vi nu kommer til at kunne se i løbet af året. Det vil jo specielt blive populært sådan at iføre sig selv sådan en kashmir cardigan i sådan en skarp farve. Det er også mest de lange typer som at vi vil kunne se meget til, samt en masse lange cardigans. En kashmir cardigan fungerer ganske godt sammen med sådan en fin skjorte under. Men den kan også benytes sådan ud over sådan en almindelig t-shirt. For der er ganske mange muligheder med en cardigan. Og derfor så er det en ganske god investering. Man kan også med stor fordel købe sådan en kashmir cardigan i skønt kvalitet, da det vil være sådan et stykke tøj som at man jo kan benytte til alt.