Mine nye compact flash kort kommer med poster

23 april 2013
admin
image

Altså det sker også at jeg laver fejl. Problemet det er når sådan en lille fejl også går ud over mit job. Jeg arbejder jo for sådan en ganske stor webshop der forhandler elektronik. Og min opgave er så at pakke alle disse varer så at de senere kan blive sendt af sted hen til den rette kunde. Det lyder som et kedeligt arbejde, men jeg mener nu at det er ganske sjovt. For jeg modtager sådan en ordrekope og også en mærkat med denne kundes adresse. Og så er det jo min opgave sådan at tage alle disse bestilte produkter og pakke dem sikkert ind, og sætte køberen mærkat på selve pakken, så at den kan blive sendt af sted med posten. Der findes jo faktisk alt lige fra micro sd kort og compact flash kort, lige til kæmpe fjernsyn og bærbare computere inde på vores varelager. Og hver ordre er forskellige, og den skal så pakkes sikkert ind på en unik måde. Men desværres når at det nu kommer en masse bestillinger så kan der også ske nogle fejl. Som min egen fejl med micro sd kortene og compact flash kortet.

For omkring 6 måneders tilbage så havde vi faktisk ekstremt travlt. For det svinger jo meget hvor mange forskellige bestillinger som vi nu har på en dag. Men lige denne eftermidag væltede det jo ind med ordre. Og jeg løb jo rundt inde på lageret og skaffede varer til kunderne. Så da jeg så en kunde havde købt 2 micro sd kort, og en anden havde købt 1 compact flash kort løb jeg jo hurtigt hen og tog så det hele ned på en gang. Herefter så fandt jeg jo 2 små æsker, og jeg fordelte disse varer. Der var ikke fordi jeg tænkte så meget over de her 2 købere, og lige så snar at jeg nu havde klasket label på de rette æsker så blev de jo også sendt samtidig med jeg kiggede efter den næste ordre. Men kun 2 dage senere fik vi 2 forskellige opkald ude fra hver vores kunde. Den første kunde kunne jo ikke sådan forstå hvorfor at hun lige havde fået et yderligere compact flash kort med hendes eget micro sd kort. Den anden kunde havde fået sådan en helt tom pakke med regning men faktisk slet intet compact flash kort. Og jeg så så på bestillingerne og jeg kunne jo huske hvordan at jeg pakkede disse 2 købere sammen. Den første kunde med 2 micro sd kort havde sådan ved en fejl også modtaget den anden kundes vare.

Det var sådan en pinlig oplevelse for mig og jeg måtte da også ringe til begge kunder og så sige undskyld for fejlen. Og vi vlagte så at vores kunde med micro sd kortene der også havde modtaget et yderligere compact flash kort, faktisk bare kunne beholde det. Og kunden der ikke lige har modtaget sine egne varer fik straks en frisk pakke, samt et lille gavekort som undskyldning. Men jeg forsøgte jo også at se lidt positivt på det. Hvis det faktisk havde været et stort fjernsyn der var blevet sendt forkert så havde det jo også været en anden og værre affære. Men så havde jeg også opdaget hvis tvet så kom ned i sådan en forkert pakke. Og man vil jo altid lave fejl, men det er ganske vigtigt at holde sig hoved koldt. Især når at der nu er mange forskellige ordrer og så mange vare. Lykkeligvis var begge kunder meget venlige og de gav os positive bedømmer bagefter. Selvom at jeg havde fejlet med deres pakker. Og selve det jo nok heller ikkel bliver med micro sd kort og compact flash kort næste gang. Men dels micro sd kort og compact flash kort er jo ganske små. Og jeg havde sikkert selv tænkt hvordan de gemte sig under fakturaen da jeg nu lavede pakken.