Professionel it support

14 marts 2013
admin
image

Efter jeg er gået på pension har jeg faktisk sat mig for sådan, selv at starte på min tidligere favorit hobby igen. Og jeg elsker jo at været rigtig kreativ og vil meget gerne lære fra mig. Så derfor valgte jeg mig faktisk for sådan selv at starte en rigtig blog. Men jeg vidste dog meget hurtigt, at jeg faktisk havde behov for sådan en til at tage sig af it driften. For jeg er jo ikke vokset op i nogen teknisk verden. Da jeg bar helt ung, så var der ikke noget som helst der hed hjemmsider, og it support var slet ikke opdaget endnu. Og jeg vidste jo ikke hvordan jeg så skulle komme i gang med sådan at skrive blogs, uden rigtig at vide noget som helst omkring it drift. Så jeg valgte faktisk at ringe til min søn Ved navn Mark, der meget gerne ville hjælpe mig lidt.

Jeg gik jo straks i gang med sådan at udfolde hele min kreativitet. Mit allerførste projekt blev sådan et kæmpe hæklet tæppe. Da Min søn kom på besøg allerede dagen efter, så blev vi også enige omkring, at han så fremover skulle stå for it driften på min blog, så at jeg jo ikke helt selv skulle ligge og kæmpe med den slags. Så vi aftalte, at når jeg lige havde skrevet sådan et indlæg eller taget et billede af de ting jeg lavede, så skulle jeg jo også sende dem afsted til Min kære søn i en smart mail med en overskrift ”It support”. Og derefter så ville han jo sætte dem direkte ind på selve min blog ligesom en anden it support. Det hele gik faktisk godt. Og jeg mente at det var rigtig sjovt sådan at jeg bare kunne være kreativ, og at Min søn så sørgede for it driften. Min blog fik hastigt mange faste besøgende. Folk begyndte også at kommentere på mine egne opslag og sende billeder til min mail, for sådan at vise mig alle de ting som de jo også selv havde skabt. Det gik så op for mig, at jeg faktisk helt selv også blev nødsaget til at stå for it driften i fremtiden. Og jeg havde så mange læsere nu, at det faktisk var for meget for mig, at jeg sådan skulle skrive direkte til Min søn flere gange i løbet af dagen for nu igen at spørge han om noget it support. Han havde jo heller ikke tid til selv, at sidde der og sætte nogle nye ting ind på selve min blog for mig flere gange i løbet af dagen. Og jeg havde jo heller råd til at betale ham for bare, selv at skulle sig selv af it driften.

Så vi valgte af den grund, at sætte en komplet weekend af til at jeg så kunne rigtig lære, selv at blive min egen it support. I starten forstod jeg slet ikke, noget som helst af det som Mark forklarede mig. Og jeg var også sikker på, at jeg jo aldrig nogensinde ville lære noget som helst omkring it drift. I løbet af hele weekenden overvejede jeg da flere gange, sådan at tage kontakt til et rigtig professionelt it support firma for sådan at få nogle af dem til, at stå for min blog. Men Min søn fortalte mig hvordan, at det ville være alt for dyrt for mig. Og der var ingen anden udvej, end bare at koncentrer mig og skriver alle de mange notater ned, som jeg overhoved kunne klar samtidig med at Min søn fortalte og fortalte. Og jeg har nu stået for it supporten på min blog nu i sådan et halvt år nu, og jeg mener nu jeg er så småt ved, selv at have styr på det hele. Men jeg er jo selvfølgelig ikke helt lige så hurtig som Min søn jo var, man altså jeg bestyrer jo min egen blog, som jeg nu faktisk er ganske stolt over.