Ring når du har lyst med 24-7 support

16 maj 2013
admin
image

Undertegnede er lidt nervøs for at tage nogle store spring. Da jeg startede min egen webshop der ønskede jeg jo derfor også at beholde mit eget forrige job så lang tid jeg nu kunne. Dette krævede en god IT support. Jeg har ikke meget forstand på det med teknologi eller nettet, så jeg ringede tit til en 24-7 support. Hos dem der havde jeg jo en chance for at adspørge om hvad som helst som jeg nu var i tvivl om. Den store fordel ved 24-7 support er også at jeg også kunne ringe til dem midt om natten, når jeg nu ikke arbejde, og så lidt høre lidt om min kommende webshop. Men det var jo en længere omgang at lave min helt egen webshop. Jeg ønskede jo faktisk først at sige mit eget job op, når jeg nu mente at den var færdig. Havde det ikke været for 24-7 support så var jeg jo slet ikke blevet færdig så hastigt. For der var jo altid en rar person, der også kunne hjælpe mig lidt med min side.

Historien om denne IT support startede da jeg fik hele ideen om at sælge skægge T-shirts online. Jeg havde taget kontakt til en stor grossist i udlandet, der nu kunne sende en hel stribe T-shirts hjem til mig. Jeg behøver kun en hjemmeside, samt et depot til alt dette tøj. Så kunne jeg jo selv sende disse ordrer ud. Men for at kunne lave denne side fandt jeg jo et firma, der stod klar med IT support når jeg nu lige ønskede det. Og de havde oven i købet 24-7 support, så jeg jo godt kunne ringe til dem midt om natten, omkring mine problemer. Så efter hårdt arbejde begyndte min side jo at tage form. Og med deres gode IT support vidste jeg jo konstant hvordan hjemmesiden fungerede, plus hvorledes at den nu kunne gøres bedre. Dette har senere hen også gjort det lettere at skulle udvide siden, plus tilføje nogle nye T-shirts. Grundet deres gode 24-7 support vidste jeg jo også hvordan jeg nu fik siden online, samt hvordan jeg nu fulgte med i selve vores interesse. Også selvom jeg nu ikke lige er nogen ekspert i pc, så er det ganske spændende at kunne se præcis hvor mange forskellige gæster der nu kommer på siden.

Da min webshop endelig så var klar, satte undertegnede den online. Og efter blot 1 dags tid kom der ordrer ind til mig. Jeg begyndte straks at finde alle de rette T-shirts frem til dem samt pakke dem alle ned. Så tænk at forretningen allerede var så godt i gang. Men lige pludselig så var min hjemmeside nu nede. Så jeg ringede hurtigt til min kære IT support samt spurgte så hvad der nu var galt. For åbenbart så var der også så mange forskellige gæster at hele siden ikke kunne følge med dem. Så de anbefalede jo at udvide hele min server, så der så var plads til alle de nye gæster. Undertegnede accepterede 24-7 supportens tilbud, samt pludselig så var jeg jo ved at drukne igen i nye ordrer. Dels min ansatte samt jeg fik travl.

Jeg måtte jo hurtigt også skaffe nogle flere T-shirts hjem igen, og ansatte sådan endnu en god medarbejder for at kunne når samtlige af de mange ordrer. Og efter kun 2 uger så var mit system også fyldt helt med ordrer. Undertegnede sagde så hurtigt mig forrige job op, samt har lige siden så fokuseret på sådan min webshop. Ved hjælp af hele deres gode IT support har jeg jo også tilføjet en smart lagerstatus på siden, plus en stribe nye produkter. Hvis nu det ikke havde været for selve dette firmas 24-7 support så var jeg jo aldrig kommet så langt. Jeg har også adskillige gang nu selv ringet samt takket meget for deres utrolige hjælp. Så hvis nu du selv leder efter en god IT support der kan hjælpe dig, hele døgnet rundt, vil jeg anbefale dem. For ganske få firmaer tilbyder 24-7 support ligesom de.