Så meget skal en maskinsnedker lærer

21 april 2013
admin
image

Går du med sådan en drøm omkring at blive maskinsnedker? For så har vi lige studiet der passer til dig. For du har jo helt sikkert før nydt at lavet noget i ægte træ. Sådan at slibe, eller pudse og male noget smukt træ, der skulle bruges til sådan et møbel eller helt andet.  Men med vores nye interessante uddannelse der får du sådan en unike chance for at uddanne dig selv til at blive snedker. Og her har du også en chance for sådan at styre de store maskiner der laver alt hurtigere samt meget mere nøjagtigt. Og som maskinsnedker der vil du også lære at lave det samme gode resultat hver gang. Alle de maskiner som vi bruger i selve undervisningen er industristandard og vil også findes ude på de mange vriksomheder for sådan en snedker. Og du vil af den grund efter hele denne uddannelse kunne gå direkte i gang med at  kunne arbejde som maskinsnedker hos sådan en fagmand.

Men der er nu også krav til sådan at arbejde som snedker. For det er ganske hårdt fysisk arbejde der jo sætter krav til hele din egen krop. Og du skal kunne stå oprejst faktisk hele dagen, samt hele tiden være ganske opmærksom på de mange maskiner. For noget af det vigtigste for sådan en maskinsnedker er en god sikkerhed. For der arbejdes jo med nogle ganske store maskiner der jo er meget farlige, hvis at de ikke bruges på den rigtig måde. Der kan være ganske livsfarligt at gå og være lidt for ligeglad.  Men det er vigtigt at holde hovedet helt køligt, samt hele tiden være ganske obs på præcis hvad du laver. På samme tid så kræver det jo faktisk også sådan en teknisk kunnen, plus sådan en god evne til at måle nøjagtigt samt tænke taktisk. Det er netop disse hårde krav der også gør at så mange søger om sådan at blive snedker, men kun ganske få der kommer igennem studiet samt står helt klar som uddannet maskinsnedker.

Herimod er der en god medalje i den anden ende. For som maskinsnedker der vil du kunne arbejde i fællesskab med en helt række øvrige professionelle, omkring at brygge nogle store projekter. De fleste snedkere de arbejder med gulve, solide vindueskarme samt døre. Og det arbejde betyder også at du selv vil arbejde sammen med nogle håndværkere i tilknytning med nogle nye bygninger samt ganske store renoveringsprojekter. Og her der er det jo også vigtigt at kunne arbejde nøjagtigt, samt tænke hurtigt i stramme situationer. Det kan ske at alle målene på deres bygning ikke er ligesom de mål du har fået . Og i så fald så skal du hastigt kunne ændre på dine egne mål, for sådan at få dette til rent faktisk at passe. Mange snedkere de fejler på den evne til sådan at tænke hastigt samt tilpasse sig til alle deres omgivelser. Og dette lærer vi netop til dig med hele dette studie som maskinsnedker. Og vi afprøver dig løbende hen over studiet, for sådan at forklarer dig hvorledes nogle opgaver ændre sig med tiden. For du modtager måske sådan en lille opgave omkring at brygge sådan en vinduesramme der skal være 1, 6 m i højden. Men efter hele 5 timer bliver det rettet til 1, 8 m. Og hvad gør man så? Alle disse små opgaver forbereder dig på hele det rigtige liv som snedker. Mange af vores gamle studerende skamroser os for hele denne uddannelse, som har gjort deres overgang fra at være elev til at være maskinsnedker meget nemmere. Og man føler jo kun at de skifter arbejdsplads men alligevel stadig laver helt det samme som før. Og med sådan et studie som snedker bliver du således udstyret med netop alt du bør vide for at arbejde som maskinsnedker. Og vi kræver jo meget af vores søde studerende, men giver mere igen. Så hvis du mener at denne uddannelse som snedker faktisk lyder spændende så skal du alt være velkommen til sådan at tage fat i os, samt høre yderligere omkring de mange muligheder.