Sådan laver man corsage

17 april 2013
admin
image

I København finder man en undertøjsbutik, som virkelig skiller sig selv ud fra de andre. For ejeren har nu besluttet kun, at byde på 2 salgs undertøj i hele forretningen. Her bliver der især fokuseret på corsager, som at Den søde Mille, der ejer butikken synes, er noget af det allermest kvindelige type undertøj en kvinde nu kan iføre sig selv. “For det smukke ved corsager er jo, hvordan det nu fremhæver kvindekroppen. Et flot corsage kan kombineres med sådan en fræk gstreng alt efter ønske. Uanset hvilken slags gstreng som du nu er på kig efter så sælger vi det. Jeg er jo ogås selv, ganske vild med sådan at kombinere mit corsage med en flot blonde gstreng. For jeg mener jo at de 2 salgs undertøj giver et flot look samt også fremhæver alt det som at jeg gerne vil kunne fremhæve ved min egen krop” forklarer Mille.

I denne flotte butik kan man selv finde præcis den corsage, som at man nu er på kig efter selv. Og der findes også et helt hav af varianter, som lever op til selv den allemest kræsne kunde. For hvis du er den type, der ikke sådan har den store lyst til, at skulle gå rundt i præcis det samme som alle de andre, så kan du jo med fordel kigge forbi Hendes butik. For alle gstrenge er jo håndlavet samt der finder jo ikke 2 der er helt identiske. Her bliver der jo aldrig gået på kompromis med kvalitet samt pasform. ”Jeg er jo ganske vild med sådan, at være lidt unik og også have en ting, som at ingen andre har.” siger Mille glad og fortsætter ”hver og et corsage er jo faktisk købt ude i udlandet. Der er jo ikke nogle andre der sælger dem her i landet. Jeg er jo gennemsnitligt på en forretningsrejse 8 gange om året hvor at jeg så finder nogle andre materialer, så jeg jo kan skabe en helt ny gstreng. Jeg benytter også meget tid på sådan, at kunne finde den allerbedst syerske ude i de helt små landsbyer. For jeg har nu erfaret, at de altid skaber de smukkeste corsager” forklarer hun så.

I Hendes butik kan du jo samtidig få skræddersyet din corsage, så du jo får lige den form samt netop det stof, som du selve drømmer om. Når du handler hos Mille, så er du jo også sikret både en god oplevelse samt en service der er i topklasse. “Jeg sørger jo altid for sådan, at kunne give vores kunder fred og ro til at gå rundt og kigge. For en del så er det jo ret grænseoverskridende, at få god hjælp til, at erhverve en gstreng. Vi har jo selvfølgelig ikke lidt lyst til, at skulle gøre alle vores kære kunder forlegne, så jeg venter altid til de selv nu beder om noget hjælp” forklarer En glad Mille. Og man føler sig velkommen her i denne flotte butik lige når at man så rigtig træder helt ind af hoveddøren. Her bliver man jo budt godt velkommen af 2 venlige smat ganske glade piger. Butikken er også pænt lavet med flot velour tapet samt bløde gulvtæpper. På væggene der hænger der jo nogle indrammede corsager, som skaber en fræk atmosfære. Generelt så er det jo en helt unik oplevelse, at købe ind her i Den søde Milles butik. Og det bliver også lige med et sjovt samt interessant, at kigge på deres voksende udvalg. Hvorimod man så før i tiden, også bare lige har hevet de første og de bedste lige ned fra hylden, halvt på vej ud af forretningen. ”Vi har jo en del faste kunder. Vi sætter ganske stor pris på dem samt jeg kender dem også godt efterhånden. Og det er jo dejligt, at folk er så lykkelige for sådan, at besøge os.” Slutter Hun, inden at vi så træder ud af butikken.