Slip af med smerterne med massage på Amager

04 maj 2020 Astrid Pedersen
Slip af med smerterne med massage på Amager

Når kroppen værker efter en lang arbejdsdag, behøver det ikke at betyde, at du har løftet tunge ting. Det kan sagtens lade sig gøre at overbelaste kroppen ved stillesiddende arbejde.

Et prima eksempel på forkert brug af kroppen er de mange timer, du tilbringer siddende på en kontor stol, bøjet over et tastatur. Denne stilling er utroligt belastende for skulder og nakke, lige som den hæmmer kroppens naturlige kredsløb. Du spænder på uhensigtsmæssig vis i hele ryggen – og får du en tendens til at falde sammen, vil indvolde og indre organer blive presset sammen med forringet cirkulation, hæmmet åndedræt og dårlig fordøjelse til følge.

Du kan, med andre ord, risikere at blive rigtig syg blot ved at sidde stille. Derfor anbefales det, at du som kontormus sørger for at variere din siddestilling, overholder dine pauser en gang i timen, og efter arbejde dyrker motion, som kan aktivere kroppen. Dette er bare ikke altid nok til at fjerne de smertefulde og stressende spændinger, som kan afstedkomme hovedpine og betændelses tilstande i kroppen. Det er her, massage kommer ind i billedet.

Massage kan fjerne din spændings hovedpine

Spændings hovedpine er en tilstand, som fremkommer som følge af anspændte og belastede muskler og led. Det er ikke unormalt, at der hurtigt opstår en selv forstærkende effekt, hvor spændingerne i nakke og skuldre forårsager hovedpine, som så igen fører til at man spænder op.

I stedet for at tage smertestillende medicin, og således blot dæmpe symptomerne, kan du ved hjælp af massage få forløsning for de spændinger, du oparbejder gennem de lange dage på kontoret. Med hjælp fra en dygtig massør vil du opleve at spændingerne – og dermed smerterne – gradvist forsvinder. Og så har du et langt bedre udgangspunkt for at holde din form ved lige gennem træning.

Du kan bestille tid til en professionel massage på Amager via kaatsumassage.dk

Flere Nyheder