Spændende ny drikkevandskøler

16 maj 2013
admin
image

Det er aldrig morsomt at skulle få hovedpine. Undertegnede  arbejder i dag for et stort mediebureau, hvor jeg hver eneste uge har haft mange arbejdsopgaver. Hvilket  er hårdt job. Specielt hvis man runder  rundt omkring med slem hovedpine. Undertegnede  vidste slet ikke hvad årsagen var til problemet før vi endelig fik en smart vandkøler. Sådan en smart drikkevandkøler kurerede hele min hovedpine og hjalp undertegnede med at elske mig eget job endnu engang. Tidligere var min hovedpine en del af min dagligdag. Jeg begyndte alle dage ved at indtage hovedpinepiller og et stort krus med te. Jeg er sådan en person som elsker drikkevarer i små doseringer. Eksempelvis indtager jeg ikke almindeligt kaffe, dog espressoshots. Jeg indtager ikke tit vand inde på mit arbejde. Endelig når jeg så kommer hjem til min lejlighed driker jeg oftest blot et lille krus vand eller saft, eller en smule cola. Jeg ved udemærket godt at vand er meget mere sundt at indtage, men mit vand i min vandhane er simpelthen så beskidt. Det er meget kalket, og smager ikke særlig lækkert. Det ændrede sig med drikkevandskøleren. Men jeg var alligevel ligeledes helt vant til at skulle leve med ondt i hovedet. Min egen læge kan slet ikke forklare hvor den kom fra, samt hvad jeg skulle gøre.

Så en  dag snakkede jeg sammen med min tætte kollega i pausen omkring vores køkken. Alt vores opvask var helt kalket, af den grund at opvaskemaskinen var tilstoppet. Vi kom ind på emnet omkring hvordan vandet også virkelig smagte grimt. Den kollega nævnte at vi allesammen havde muligthed for at få en vandkøler. Sådan en stor drikkevandskøler der var sluttet til firmaets eget vand. Det ville rengøre og nedkøle alt vandet hvilket gjorde at det ville blive bedre at skulle indtage. Jeg var meget mistroisk omkring en vandkøler verhovedet ville kunne gære den store forskel på vandet. Endda med en smart drikkevandskøler ville vandet muligvis stadigvæk smage grimt. Jeg fortalte at det var en god ide, men det var vigtigt med flere interesserede. Jeg kommer nok alligevel ikke til at bruge vandkøleren særlig tit.

Det viste sig faktisk at min søde arbejdskammerat nu havde talt sammen med alle de andre inde på jobbet. Alle de andre mente at det var rigtig fornuftigt at have  en vandkøler, og havde spurgt min overordnede om vi ikke ville købe en drikkevandskøler. Selvom at jeg labgtfra var pjattet med ideen havde jeg ikke noget imod, hvis arbejdet fik en. Vores chef lod sig overtale og han købte en smart vandkøler som kunne stå i vores køkken, den skulle være sluttet til et par af vores egne vandrør. To uger tid efterfølgende var nogle professionelle mænd på visit og montere vandkøleren. Helt i starten var jeg ikke interesseret i at skulle indtage vand direkte fra drikkevandskøleren. Men efter kun få dages tid, hørte jeg et par af de andre ansatte tale omkring hvor lækkert vandet var blevet. Jeg besluttede at prøve vandkøleren af en dag. Jeg greb et krus koldt og rent vand og smagte på det. Det er  fuldsrændig fabelagtig. Det var omtrent ligesom at skulle indtage almindeligt kildevand. Jeg var nu en helt fast gæst ved den nye drikkevandskøler, og kan hurtigt indtage 4 glas vand direkte fra vandkøleren hver eneste dag.

Pludselig indså jeg noget nyt. Min hovedpine var helt væk. Jeg var meget frisk om morgenen og havde ikke brug for alle de sædvanlige smertestillende  mere. Det eneste jeg behøvede for at slippe af med min dunken i hovedet var mere vand. Med sådan en drikkevandkøler er jeg blevet mere glad inde på mit arbejde. Jeg ville meget gerne sige tak til mine arbejdskollegaer for at de ville anmode om den smarte vandkøler. Selvom jeg ikke mente at sådan en var noget so man burde have, har en drikkevandskøler virkelig ændret mit dagligdag.