Tidsregistrering: Derfor skal du have hjælp til det

26 august 2020 Cecilie Mortensen

Som virksomhedsejer er der hele tiden mange bolde, som skal gribes. Og jo større en virksomhed man er, desto mere kan der også være at skulle holde styr på. Tilføjer man medarbejdere oven i puljen, så kan der være daglige arbejdsopgaver, der skal opsummeres på. Der skal være styr på lønnen og ikke mindst de timer, der arbejdes. Og lige når det kommer til timer, så kan der være god hjælp at hente, når de skal holdes styr på.

Til dit held findes der gode løsninger, der kan tilpasses netop din virksomhed, når der skal tidsregistreres. 

Gode grunde til at få hjælp til tidsregistrering

Hvis du heller ikke er interesseret i langsommeligt og manuelt arbejde, så kan hjælp til tidsregistrering være lige noget for for dig. Uanset hvor mange medarbejdere du måtte have, så kan der med tiden blive mange arbejdstimer at holde styr på. Og det er her tidsregistrering kommer på banen. 

Du kan finde forskellige tidsregistrerings systemer, som nemt kan skalleres op efter behov. Det betyder også, at du til start kan finde et system, som også kommer til at passe godt til lige præcis din arbejdsplads. Det smarte ved systemerne er, at nogle kan klare intranet stemplinger og mobil stemplinger. Men faktisk så kan tidsregistrering bruge til meget mere ind at stemple ind og ud. Den kan bruges til at notere overarbejde, afspadsering, sygedage m.m. På den måde kan du hele tiden danne dig et overblik over, hvordan status er for dine medarbejdere. 

Der kan altså være utrolig mange timer at spare, når du køber et system til tidsregistrering – og det er en af de ting, man ofte ikke har nok af. Frigiv derfor også mere tid til andre arbejdsopgaver, du i stedet kan tage dig af. 

Når du skal finde dit næste system, kan du starte her: http://www.anca.dk/

Flere Nyheder