Tilsæt ekstra sjov til sexlivet med en butt plug

10 august 2018
Kristine Wiese
Tilsæt ekstra sjov til sexlivet med en butt plug

En butt plug – også kaldet anal plug – er et sexlegetøj, der er designet, så det kan føres op i anus for seksuel nydelse. Den minder lidt om en dildo, men er som regel kortere, og så har den en lille fod – en slags ”stopklods” – eller et lille greb til at holde i, så den bliver, hvor den skal, og ikke smutter så langt op, at man ikke kan få den ud igen.
Mange butt plugs er udstyret med en sugekop på foden, så den kan sættes fast på en glat overflade og blive siddende dér, mens man lader anus glide ned/ud over den. Det findes et stort udvalg af butt plugs, som er rigt varieret. Der findes butt plugs til nybegyndere, eksperimenterende eller de meget erfarne med analsex. Butt plugs findes i mange forskellige former med varierende stimulation. For eksempel med riller eller kugler, glatte eller med knæk på, spidse eller buede. Der er også dem, der ligner en håndgranat, en citronpresser eller en penis. Der findes også mange forskellige farver, som kan være med til at pirre fantasien. Sorte, røde, blå, naturfarvede og mange, mange flere. Man kan vælge mellem mange forskellige størrelser. Tykke eller tynde, store eller små, lange eller korte. Nogle af dem varierer også i størrelsen fra spids til bund.
Det anbefales, at man altid bruger en velegnet glidecreme, når man leger med butt plugs.
Eftersom der er mange forskellige materialer at vælge imellem er det vigtig, at man tjekker produktbeskrivelsen, så man er sikker på at bruge den rigtige glidecreme. 
Butt plugs kan nydes både alene og sammen med en partner. De fungerer glimrende til onani, men hvis man som kvinde indfører en butt plug og lader den sidde under vaginalt samleje, opnår man en helt fantastisk følelse af at være helt fyldt ud alle steder. Kombinér dette med en klitorisvibrator og du er sikret ekstrem nydelse.