Tjek telefonen efter smartphone reparation

16 marts 2020 Anders Lundtang Hansen
Tjek telefonen efter smartphone reparation

Du er sikkert ellevild efter at få din smartphone tilbage, så du kan kommunikere med dem, der bor længere væk fra dig, undgå FOMO og følge med i, hvad der sker i samfundet omkring dig – specielt hvis du har haft brug for iPhone reparation i Frederikshavn, hvor man i forvejen er godt afskåret fra omverden, og hvor der ikke sker så meget andet.

Så du vil sikkert hurtigt have din telefon op at køre igen, så når du har den i hænderne, tænder du den hurtigt og griber til tasterne for at se, hvad der sker ude i det ganske land og udlandet.

Du vil selvfølgelig med det samme aflevere telefonen igen, hvis den ikke virker, som den skal, men måske har fejlen, du anmeldte, blevet rettet, men der er så i mellemtiden kommet andre problemer til.

Vi brugerne af disse smartphones ser jo mest på, om softwaren virker eller ej, så vi lægger ikke så meget mærke til hardwaren i maskinen, og vi kommer da sjældent så langt ind i indmaden, at vi stifter bekendtskab med den.

Men telefonen kan jo have fået et stød, er blevet tabt af reparatøren, der enten ikke siger noget, eller konstaterer, at der (vist) ikke er sket noget, om det så kan ses eller ej på telefonen.

Dette kan dog så gøre, at der er problemer inde i telefonen alligevel, selvom den på overfladen lader til at virke upåklageligt.

Det er næppe ment ondt af reparatøren, for de kan være sikre i sagen på daværende tidspunkt om, at der ikke er sket noget, men de kan have travlt eller en deadline at overholde, så du får telefonen retur.

Derfor er det vores opfordring til dig, at du lige tjekker den efter, når du får telefonen retur, om den ser ud hele vejen rundt, som den burde.

 

Flere Nyheder