Vi blev underholdt af nogle sjove tryllekunstnere

28 januar 2013
admin
image

Min veninde er i færd med at skulle planlægge min søsters polterabend. Jeg har før arrangeret polterabends for nogle forskellige veninder, jeg har med andre ord lidt erfaring fra tidligere, som jeg kunne trække på. Jeg skulle ararngere dagen sammen med en af min søsters allerbedste veninder. Vi bestemte hurtigt, at de vil planlægge en sjov og uforglemmelig dag, som de sent vil glemme igen. Vi havde modtaget en del ideer fra de andre veninder og bekendte. Beklageligvis var hovedparten af dem set flere gange før. Vi modtog dog enkelte ideer angående serveringsteater og tryllekunstnere. Vi besluttede at fortsætte med nogle få af disse forslag, da de også selv har talt om serveringsteater og tryllekunstnere. Min venindes søster er nemlig begejstret med serveringsteater. Pigen synes, at det altid er så utrolig sjovt. Vi har prøvet denne for for teater nogle forskellige steder, samt jeg syntes ydermere, at det er vildt underholdende. Vi har dog indset, at mange mennesker slet ikke ved, hvad et serveringsteater præcist går ud på. Vi besluttede derfor, at de vil hyre et serveringsteater, der kan underholde dem hen under aftensmaden. Vi besluttede ydermere, at de vil finde et par tryllekunstnere.

Min veninde vidste udmærket, at det er min søsters særlige og uforglemmelige dag, men de besluttede alligevel at være lidt ”ond” overfor hende. Hun skulle ikke have lov til at kunne bestemme alt omkring denne dag. Især slet ikke, når de vil være så utrolig søde, at de ikke vil klæde hende ud eller tvinger pigen til at skulle sælge kys på gågaden. Det betød, at de hyrer nogle tryllekunstnere velvidende, at min storsøster hader dem. Hun syntes virkelig bare ikke, at der findes noget magisk omkring tryllekunstnere. Vi snakkede lidt om, hvorledes disse tryllekunstnere kunne indgå af dagens lidt pakkede program. Skulle de bare vise nogle forskellige tricks og tryllekunstner? Vi tænkte dog, at det syntes en anelse kedeligt. Vi tænkte, at denne dag måtte blive noget sjovere, såfremt de alle selv deltager i alle de planlagte arrangementer. Vi kommer dermed frem til den idé, at de vil finde nogle tryllekunstnere, der kunne lære dem nogle tricks og tryllerier i løbet af denne dag. Det vil uden tvivl føre til et godt grineanfald. Men hvor i alverden booker folk lige et serveringsteater samt nogle tryllekunstnere? Vi ledte selvfølgelig online på nettet, samt de finder hurtigt en hjemmeside, hvor man til deres overraskelse kunne bestille begge dele. Vi kontaktede kundeservicen på hjemmesiden, da de ikke rigtig kunne finde svar på vore konkrete spørgsmål. Kan de hyre et serveringsteater, der skal møde op på en i forvejen aftalt restaurant i byen? Plus kunne de hyre nogle tryllekunstnere, der vil afsløre nogle udvalgte tricks og tryllerier for dem?

Idet de reserverede bord på min søsters favoritrestaurant, spørger de selvfølgelig, hvorvidt de ville give tilladelse til, at de hyrede et serveringsteater, der kunne underholde dem. Indledningsvis vidste de slet ikke, hvad de talte om. Men da de havde forstået konceptet, sagde de ja. De vil i forvejen reservere et mindre selskabslokale til dem, så underholdningen var slet ikke et videre problem, såfremt de hyrede det omtalte serveringsteater. Vi skulle bare love, at de blev delagtiggjort i planlægningen. De ansatte synes egentlig, at det lød til at blive ret underholdende. Idet serveringsteateret var kommet helt på plads, skulle de finde nogle tryllekunstnere. Vi fandt nogle tryllekunstnere. Problemet var dog at skulle finde nogle, der vil kunne lære dem nogle sjove tricks og tryllerier. De var ret tilbageholdende overfor hele ideen. Til slut finder de til alt held nogle tryllekunstnere, der var med på ideen. De vil hellere end gerne lære alle de unge tøser et trick eller flere.